har du tandlægeskræk?​

​​Tandlægeskræk er mere udbredt end man skulle tro.

Rigtig mange kender til det med at udskyde at gå til tandlæge, bestille en tid og alligevel melde 'afbud' fordi de ikke kunne overvinde angsten eller helt dropper tandlægen indtil de får tandpine.

Her på klinikken tager vi os tid til at lytte til dig, og tager gerne specielle hensyn for at du føler dig tryg og får mod på at komme. Vi stræber efter at gøre besøget så behageligt så muligt for dig. Vi sørger altid for 100% smertefri behandling. Vi tilbyder også at du kan låne et støjdæmpende headset hvor du kan høre din yndlingsmusik og lukke alle tandlægelydene ude mens vi behandler. Du er altid velkommen til at komme forbi og få en snak. Derefter kan vi undersøge dig og få et overblik over hvad der skal laves, så vi sammen kan lægge en behandlingsplan der passer dig.

Har du prøvet vores Online Booking-system?

​Både som ny og eksisterende patient hos os kan du via onlinebooking:

Booke tid til et eftersyn

Booke tid til akutbesøg

Ændre tider (2 dage før)

Har du brug for en TANDLÆGE nær SNEKKERSTEN og HELSINGØR, hjælper vi dig, som patient hos os, SAMME DAG, hvis du har tandpine og ringer inden klokken 09.00. Bus nr. 802 kører lige til døren. Derudover findes der både HANDICAPPARKERING- OG TOILETTER i lægehuset.

Høj kvalitet til lave priser​

Tryg og smertefri behandling

Bestil tid til tandeftersyn

Kontakt os på tlf.: 49 22 08 38

​Kontakt tandlægen

Tandlægerne 50A

v/tandlæge Jeannie Busch

Rønnebær Alle 50A

3000 Helsingør

Vis på kort

Telefon: 49 22 08 38

Om klinikken

​Du finder os i Lægehuset på Rønnebær Alle i Helsingør, med gode og gratis parkeringsmuligheder med indgang fra Bøgebakken. Vi modtager gerne nye patienter og vi vægter tillid og kvalitet højt. Så mangler du en tandlæge i Snekkersten, Espergærde eller Helsingør-området står vi klar til at tage imod.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 17.30

Torsdag

08.00 - 15.00

Fredag

08.00 - 14.00

Vi tilbyder konsultation efter forudgående aftale inden for ovenstående tidsrum​​