Kroner og broer​

​Rodbehandlede tænder, meget svækkede eller revnede tænder eller tænder med meget lidt tandsubstans har ofte behov for en krone for at kunne bevares på langt sigt.

Kronen dækker hele tandens overflade og styrker den ved hjælp af kronens omslutning der giver en tøndebåndseffekt og holder sammen på tanden. En bro erstatter en eller flere manglende tænder. Den sidder fast på tænder med gode rødder og svarer til flere kroner på en række der er sat sammen. De fleste kroner og broer kan i dag laves i porcelæn.

Vi benytter kun danske teknikere da vi kun vil tilbyde vores patienter den bedste behandling hvor vi kan stå fuld inde for materialerne og hvor kvaliteten af kronerne er helt i top.

Har du prøvet vores Online Booking-system?

​Både som ny og eksisterende patient hos os kan du via onlinebooking:

Booke tid til et eftersyn

Booke tid til akutbesøg

Ændre tider (2 dage før)

Har du brug for en TANDLÆGE nær SNEKKERSTEN og HELSINGØR, hjælper vi dig, som patient hos os, SAMME DAG, hvis du har tandpine og ringer inden klokken 09.00. Bus nr. 802 kører lige til døren. Derudover findes der både HANDICAPPARKERING- OG TOILETTER i lægehuset.

Høj kvalitet til lave priser​

Tryg og smertefri behandling

Bestil tid til tandeftersyn

Kontakt os på tlf.: 49 22 08 38

​Kontakt tandlægen

Tandlægerne 50A

v/tandlæge Jeannie Busch

Rønnebær Alle 50A

3000 Helsingør

Vis på kort

Telefon: 49 22 08 38

Om klinikken

​Du finder os i Lægehuset på Rønnebær Alle i Helsingør, med gode og gratis parkeringsmuligheder med indgang fra Bøgebakken. Vi modtager gerne nye patienter og vi vægter tillid og kvalitet højt. Så mangler du en tandlæge i Snekkersten, Espergærde eller Helsingør-området står vi klar til at tage imod.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 17.30

Torsdag

08.00 - 15.00

Fredag

08.00 - 14.00

Vi tilbyder konsultation efter forudgående aftale inden for ovenstående tidsrum​​