Plastfyldninger​

​I dag laves fyldninger primært i plast. Sundhedsstyrelsen har besluttet at sølvamalgam kun må bruges i specielle tilfælde hvor plast ikke kan bruges som fyldningsmateriale. Plasten der bruges idag har en høj styrke og er på højde med sølvamalgam. 

Plasten 'limes' til tanden og derved kan der spares vigtig tandsubstans samtidig med at den reducerer revnedanneler i tanvævet. Plast er meget pænere idet det er tandfarvet og giver mulighed for at lave flotte kosmetiske behandlinger. 

Når der skal laves en plastfyldning vil der ofte være behov for at bruge en matrice. Der er en lille form der sørger for at plastfyldninger får den rette facon og ikke 'limes' sammen med nabotænderne.

Har du prøvet vores Online Booking-system?

​Både som ny og eksisterende patient hos os kan du via onlinebooking:

Booke tid til et eftersyn

Booke tid til akutbesøg

Ændre tider (2 dage før)

Har du brug for en TANDLÆGE nær SNEKKERSTEN og HELSINGØR, hjælper vi dig, som patient hos os, SAMME DAG, hvis du har tandpine og ringer inden klokken 09.00. Bus nr. 802 kører lige til døren. Derudover findes der både HANDICAPPARKERING- OG TOILETTER i lægehuset.

Høj kvalitet til lave priser​

Tryg og smertefri behandling

Bestil tid til tandeftersyn

Kontakt os på tlf.: 49 22 08 38

​Kontakt tandlægen

Tandlægerne 50A

v/tandlæge Jeannie Busch

Rønnebær Alle 50A

3000 Helsingør

Vis på kort

Telefon: 49 22 08 38

Om klinikken

​Du finder os i Lægehuset på Rønnebær Alle i Helsingør, med gode og gratis parkeringsmuligheder med indgang fra Bøgebakken. Vi modtager gerne nye patienter og vi vægter tillid og kvalitet højt. Så mangler du en tandlæge i Snekkersten, Espergærde eller Helsingør-området står vi klar til at tage imod.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 17.00

Torsdag

08.00 - 15.00

Fredag

08.00 - 14.00

Vi tilbyder konsultation efter forudgående aftale inden for ovenstående tidsrum​​