operationer og tandudtrækninger​

​Der kan være flere grunde til at en tand skal ud. Man kan ofte foretage en simpel ekstraktion på tænder, der er helt frembrudte i munden. Her er kravet, at tanden kan fjernes enten med tang eller et instrument, der kaldes en elevator. En tandudtrækning kan udføres som en simpel ekstraktion såfremt rødderne ikke knækker, der ikke skal fjernes knogle, tanden ikke skal deles og at der generelt ikke er nogen komplikationer overhovedet.

Nogle gange kan en tand kun fjernes efter at den bliver delt.

Det kan fx være hvis den har meget krogede eller spredte rødder eller hvis rodspidserne knækker. Dette kaldes en operativ fjernelse af en tand. I andre tilfælde er der tale om, at tanden opereres ud. Dette gøres i de tilfælde, hvor der skønnes at det er usandsynligt at kunne fjerne en tand med en simpel ekstraktion.

Ved en operativ fjernelse skubbes tandkødet forsigtigt til siden, og der fjernes knogle​​for at lette fjernelsen af tanden. Når tanden er fjernet renses operationsområdet​​ og tandkødet sys sammen med ganske få sting.​​​​​ Ekstraktioner og operationer foregår i lokalbedøvelse.​​​​​

Efter behandlingen kan der almindelig vis forekomme hævelse og ømhed.​​ Dette kan ofte afhjælpes med almindelig smertestillende medicin i et par dage.​​ Det kan vær en god ide med flydende eller blød kost lige efter operationen.

Har du prøvet vores Online Booking-system?

​Både som ny og eksisterende patient hos os kan du via onlinebooking:

Booke tid til et eftersyn

Booke tid til akutbesøg

Ændre tider (2 dage før)

Har du brug for en TANDLÆGE nær SNEKKERSTEN og HELSINGØR, hjælper vi dig, som patient hos os, SAMME DAG, hvis du har tandpine og ringer inden klokken 09.00. Bus nr. 802 kører lige til døren. Derudover findes der både HANDICAPPARKERING- OG TOILETTER i lægehuset.

Høj kvalitet til lave priser​

Tryg og smertefri behandling

Bestil tid til tandeftersyn

Kontakt os på tlf.: 49 22 08 38

​Kontakt tandlægen

Tandlægerne 50A

v/tandlæge Jeannie Busch

Rønnebær Alle 50A

3000 Helsingør

Vis på kort

Telefon: 49 22 08 38

Om klinikken

​Du finder os i Lægehuset på Rønnebær Alle i Helsingør, med gode og gratis parkeringsmuligheder med indgang fra Bøgebakken. Vi modtager gerne nye patienter og vi vægter tillid og kvalitet højt. Så mangler du en tandlæge i Snekkersten, Espergærde eller Helsingør-området står vi klar til at tage imod.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 17.00

Torsdag

08.00 - 15.00

Fredag

08.00 - 14.00

Vi tilbyder konsultation efter forudgående aftale inden for ovenstående tidsrum​​