​mød din tandlæge

Mød vores medarbejdere herunder.​

Jeannie Busch

Tandlæge og klinikejer.
Jeannie er uddannet tandlæge fra Århus tandlægeskole i 2006 og har arbejdet i privat praksis lige siden. Hun har været hos tandlægerne 50A siden 2011. I januar 2016 overtog hun klinikken.

Jeannie har stor erfaring inden for a​lle former for almindelig tandbehandling, herunder kroner, rodbehandling og operationer. Hun er dygtig og tålmodig ved behanding af patienter med tandlægeskræk.

Jeannie er gift og har 3 børn.

Mette Andersen

Tandlæge.

Mette er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2005 og har arbejdet i privat praksis lige siden, dog afbrudt af 2 år som tandlæge på Grønland.
Mette er en meget fagligt engageret og rutineret tandlæge med et meget forstående væsen og positivt sind, og du vil derfor føle dig i både gode og trygge hænder hos hende.
Mette bor med sin mand, datter og søn i Humlebæk.

mariefoto

Marie Klein

Tandlæge.

Marie er uddannet tandlæge fra Panum i København i 2008, og har stor erfaring fra både privat praksis og børnetandplejen. Marie er startet hos tandlægerne 50A i 2023.
Marie udfører alle former for almindelig tandbehandling, herunder kroner, rodbehandling og operationer, og du vil helt sikkert føle dig i trygge hænder hos hende. Hun er rolig og tålmodig og har i mange år arbejdet med patienter med tandlægeskræk.

Marie er gift og har en datter og en søn.

Charlotte

Klinikassistent.

Ansat på klinikken siden 2023. Charlotte varetager opgaver i receptionen, sterilisationen og assisterer ved alle typer tandbehandlinger. Hun foretager forebyggende behandlinger, tandrensning og afpudsning.

Charlotte bor i Gilleleje og har to voksne sønner.

Bettina Gottschalck

Klinikassistent.

Ansat på klinikken siden 2006. Bettina varetager opgaver i receptionen, sterilisationen og assisterer ved alle typer tandbehandlinger. Hun foretager forebyggende behandlinger, tandrensning og afpudsning, samt fremstiller blegeskinner.

Bettina bor med sin mand i Espergærde og har 4 voksne børn.

FOTO PÅ VEJ

Nina Andersen

Klinikassistent.

Ansat på klinikken i 2024. Nina varetager opgaver i receptionen, sterilisationen og assisterer ved alle typer tandbehandlinger. Hun foretager forebyggende behandlinger, tandrensning og afpudsning, samt fremstiller blegeskinner.

Nina bor med sin mand i Helsingør og har en søn og en datter.

Har du prøvet vores Online Booking-system?

​Både som ny og eksisterende patient hos os kan du via onlinebooking:

Booke tid til et eftersyn

Booke tid til akutbesøg

Ændre tider (2 dage før)

Har du brug for en TANDLÆGE nær SNEKKERSTEN og HELSINGØR, hjælper vi dig, som patient hos os, SAMME DAG, hvis du har tandpine og ringer inden klokken 09.00. Bus nr. 802 kører lige til døren. Derudover findes der både HANDICAPPARKERING- OG TOILETTER i lægehuset.

Høj kvalitet til lave priser​

Tryg og smertefri behandling

Bestil tid til tandeftersyn

Kontakt os på tlf.: 49 22 08 38

​Kontakt tandlægen

Tandlægerne 50A

v/tandlæge Jeannie Busch

Rønnebær Alle 50A

3000 Helsingør

Vis på kort

Telefon: 49 22 08 38

Om klinikken

​Du finder os i Lægehuset på Rønnebær Alle i Helsingør, med gode og gratis parkeringsmuligheder med indgang fra Bøgebakken. Vi modtager gerne nye patienter og vi vægter tillid og kvalitet højt. Så mangler du en tandlæge i Snekkersten, Espergærde eller Helsingør-området står vi klar til at tage imod.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 17.00

Torsdag

08.00 - 15.00

Fredag

08.00 - 14.00

Vi tilbyder konsultation efter forudgående aftale inden for ovenstående tidsrum​​