Blegning​ af tænder

​Misfarvninger skyldes at alle tænder er lidt porøse i overfladen. Derfor kan farvestoffer fra fra forskellige mad- og drikkevarer mulighed for at trænge ind i tanden. Det kan fx være fra kaffe, te, rygning, rødvin, gulerødder og ketchup.

Disse misfarvninger kan ofte fjernes med blegning, som trækker farvestofferne ud af tanden igen. Tandblegning kan udføres på klinikken eller foregå hjemme ved hjælp af specialfremstillede blegeskinner.  På klinikken tager vi et aftryk af dine tænder så skinnen passer netop til dine tænder.

Denne bruges hjemme med blegemiddel som placeres i skinnen. Dette giver et stabilt resultat med færre bivirkninger. Resultatet holder sig ofte flot i flere år, men afhænger af faktorer som fx kost og rygning. Når du én gang har fået lavet en skinne kan resultatet nemt genopfriskes.

Har du prøvet vores Online Booking-system?

​Både som ny og eksisterende patient hos os kan du via onlinebooking:

Booke tid til et eftersyn

Booke tid til akutbesøg

Ændre tider (2 dage før)

Har du brug for en TANDLÆGE nær SNEKKERSTEN og HELSINGØR, hjælper vi dig, som patient hos os, SAMME DAG, hvis du har tandpine og ringer inden klokken 09.00. Bus nr. 802 kører lige til døren. Derudover findes der både HANDICAPPARKERING- OG TOILETTER i lægehuset.

Høj kvalitet til lave priser​

Tryg og smertefri behandling

Bestil tid til tandeftersyn

Kontakt os på tlf.: 49 22 08 38

​Kontakt tandlægen

Tandlægerne 50A

v/tandlæge Jeannie Busch

Rønnebær Alle 50A

3000 Helsingør

Vis på kort

Telefon: 49 22 08 38

Om klinikken

​Du finder os i Lægehuset på Rønnebær Alle i Helsingør, med gode og gratis parkeringsmuligheder med indgang fra Bøgebakken. Vi modtager gerne nye patienter og vi vægter tillid og kvalitet højt. Så mangler du en tandlæge i Snekkersten, Espergærde eller Helsingør-området står vi klar til at tage imod.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 17.00

Torsdag

08.00 - 15.00

Fredag

08.00 - 14.00

Vi tilbyder konsultation efter forudgående aftale inden for ovenstående tidsrum​​